Appeltern Schrijfavontuur

Schrijfavontuur in – en met de natuur
maandag 8 mei in de tuinen van Appeltern.

Wat heeft de natuur je te zeggen op dit moment in je leven? En wat is je antwoord?

Je zwerft door de tuinen met duidelijke korte schrijfopdrachten die je pen als vanzelf in beweging brengen.
Trek schoenen aan waar je een eindje op kunt lopen, want de tuinen omvatten een groot gebied met veel verrassingen.
Wat te denken van: Wilde Weelde Wereld, Balkontuinen, De Levende Tuin, Tuingeluktuinen en Natuurlijk spelen. En voor het geval er een druppel regen valt zijn er veel schuilplekjes in de vorm van tuinhuisjes en is er
Het grote Glazen Paviljoen om te delen.
We putten inspiratie uit de tuinen én het speeleiland. Tussen de tuinen en het speeleiland is – naast een vaste loopburg – een vlot waarmee je jezelf naar de overkant trekt – hoe symbolisch.

De tuinen zijn om 10 uur open. Zorg dat je er om 10 uur bent want het is nog een flink stuk lopen naar de ingang en dan kun je nog een welkomstdrankje nemen in het restaurant voordat we om 10.30 uur beginnen.
De start is ook in het restaurant in de corridor. We beginnen met een korte schrijfoefening, het verdelen van de groepjes en uitleg over schrijven, de opdrachten en de dag. Daarna gaan we naar buiten met de schrijfopdrachten, om op aangegeven tijd en plaats weer bij elkaar te komen om te delen, elkaar te inspireren en nieuwe opdrachten mee te nemen.

Datum: 8 mei 2017
Aankomst: 10.00 uur
Tijd: 10.30 tot ongeveer 16.00 uur
Plaats: de tuinen van Appeltern, Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Prijs: € 65,- inclusief entree en uitrijmunt en welkomstdrankje
Meenemen: Lunch. Schrijf- en tekenmateriaal. Het is handig als je materiaal meeneemt zodat je op je schoot kan werken. Zitmatje of kussentje. Klokje of horloge.
Aantal deelnemers: maximaal 22
Aanmelden kan via contact.

Appeltern ligt in het land van Maas en Waal. Nabij gelegen grote steden zijn, Tiel, Nijmegen en Oss. Als je met openbaar vervoer wilt komen kun je informatie vinden op www.appeltern.nl/nl/ov