* Heling met Byron Katie

Vorig jaar zomer gaf ik twee (schrijf)ochtenden over het werk van Byron Katie. Dit voelt nu weer als een goed plan, juist in deze tijd, nu we ons moeten verhouden met steeds veranderende situaties, waar iedereen, zo lijkt het mij, weer andere meningen en gedachten over heeft en verschillende strategieën bedenkt om mee om te gaan.

Het ‘werk’ van Byron Katie is een manier om de gedachten die al het lijden in de wereld veroorzaken op te sporen en te onderzoeken. Het is een manier om vrede in jezelf en met de wereld te vinden. Dus wat zou er meer passend zijn om nog eens te doen?!

Gedachtes veroorzaken emoties – dus emoties worden niet veroorzaakt door wat er buiten ons gebeurt – ook al lijkt dat zo en voelt dit heel logisch. Wij zijn degenen die pijlsnel, en vaak onbewust, gebeurtenissen interpreteren en beoordelen, met ons denken. Dus daar moeten we zijn als we de bron van onze emoties willen aanpakken. Emoties zijn op die manier de signalen, de boodschappers en wijzen naar de lagen die eronder zitten en die vragen om heling. Met zachtheid en klaarheid.

Heling met Byron Katie
Data: zondag 31/1 en 14/2 
Tijd: 9.30 tot 12.00 uur
Locatie: Zoom – als je je aanmeldt ontvang je de gegevens
Richtprijs: € 30,- voor beide ochtenden

Je krijgt het materiaal van tevoren gemaild.
Op internet valt er veel te vinden over het werk van Byron Katie, dus je kunt je inlezen als je wilt.
De toepassing zorgt echter voor het gewenste effect en in een groepje inspireren we elkaar voor een steviger basis.