In het midden blijven met Tijn 5/8

Uitgetypte tekst van Tijn Touber over ‘in het midden’ blijven in deze tijd

Video Tijn 5/8 2021 – ‘We gaan naar Zwitserland’

Samen met Christina von Dreien
In het midden blijven – niet meegaan in het verhaal van de reguliere media, regeringen en farmaceutische industrie –
EN niet meegaan met complotdenken.

Het midden – niet overboord gaan aan een van beide kanten.

Wees wakker voor het feit dat er heel veel aan de hand is op dit moment – niet naïef –
Tijn en Christina vertellen nog maar een stukje van wat ze weten.
En ze onderzoeken voortdurend.

De donkere kant geven we niet de schuld – een ander de schuld geven van jouw situatie is geen goed idee omdat je daarmee de verantwoording buiten jezelf legt en eigenlijk onmachtig wordt.
Dus wij zien allebei dat de dark site een aspect is van onszelf en ook alleen maar hier – hij maakt een ronddraaiend gebaar rond zijn borst – kan worden opgeruimd.

Dus als je het nog steeds buiten jezelf blijft projecteren – als je nog steeds de schuld van jouw leven buiten jezelf legt is wat mij betreft je spirituele reis nog niet eens begonnen want daar begint het mee – dat je je realiseert: het is in mij, ik ben dit, de wereld is een reflectie van mij en ik kan het in mezelf oplossen – en als ik dat doe – als ik het in mezelf oplos – als ik in mezelf vrede kan creëren – if I can come into terms with the dark site – als ik de donkere kant ook werkelijk IN mezelf kan omarmen, dan heel ik dat ook voor de wereld om me heen.

Dus we zijn niet naïef – we zien dat er veel aan de hand is, we zien dat we gepiepeld worden – dat we onderdrukt worden en dat er een strak plan wordt uitgerold om de mensheid eronder te houden en we zien ook dat het geen zin heeft om daarmee te gaan vechten.

En dat we ons realiseren dat het nog meer innerlijke kracht vraagt en uiteindelijk waar het over gaat – is dat je de donkere kant gaat omarmen – gaat bedanken voor de prachtige rol die ze hebben gespeeld om ons te helpen in onze kracht te gaan staan en volledig te ontwaken – in liefde – in compassie – dat is een enorme kracht – geen zwakheid – dat is power!

Slik niet zomaar alles wat je wordt verteld op het nieuws want daarvan weet ik dat het grootste gedeelte maar een heel klein stukje waarheid bevat – dus blijf bij jezelf – doe onderzoek – blijf in het midden – in liefde.