* Strand2daagse

Strand2daagse Katwijk – thema INNERLIJKE VREDE – 16 en 17 april 2019

Innerlijke vrede! Wie wil dat niet. Innerlijke vrede – ongeacht de omstandigheden, ongeacht de conditie van je lichaam, ongeacht wat er ook maar gebeurt. Stel je voor dat dit zou lukken!
Al is het maar een beetje. Het betekent de ultieme VRIJHEID!

De weg daar naartoe gaat via bereidheid, bereidheid alles, maar dan ook alles wat je voelt en denkt te onderzoeken.
HOE we die weg kunnen gaan zullen we deze 2daagse oefenen met een lichte toets, creativiteit en het ruizen van de zee bij de hand.

De 2daagse is gebaseerd op Een cursus in wonderen – een cursus in het trainen van je mind, je denkgeest. We beschikken allemaal over de enorme kracht van de denkgeest. En hoe meer we leren te denken in gedachten van vrede (o.l.v. de innerlijke Gids), hoe meer we ons identificeren met liefde, met wie we werkelijk zijn.

Het programma bestaat uit meditatie, schrijven, delen, uitleg over de Cursus, tekenen en een labyrint tekenen en lopen op het strand.
Mediteren en delen zullen we grotendeels in het huisje doen. Het schrijven en tekenen kan waar je maar wilt.

Je leert hoe je denkgeest is opgebouwd en hoe je je steeds meer bewust kunt zijn van wat je voelt en denkt én om opnieuw een keuze te maken voor innerlijke vrede. Alles bij elkaar zeer praktisch zodat je ermee vooruit kunt.

De weg naar het ontdekken van je gedachten gaat via voelen. Onder en achter emoties, gevoelens en stemmingen gaan gedachten en overtuigingen schuil, vaak onbewust.
Het bewust worden, samen met bereidheid ernaar te kijken met de innerlijke Gids, dus zonder oordeel, brengt heling en innerlijke vrede. Niets hoeft weg. Het kijken alleen al heelt.

Data: dinsdag 16 en woensdag 17 april 2019
Aanmelden kan tot 1 februari. Op dit moment, 1 december, zijn er nog twee plekjes.
Tijd: dinsdag van 10.30 tot 20.30 uur, woensdag van 9.30 uur tot 16.30 uur.
Locatie: Kusthuisje, Boulevard 21/23, 2225 GR Katwijk aan Zee. Dit is tegenover de witte kerk en gelegen tussen Beachclub ‘Zomers’ en Restaurant aan Zee ‘Het Strand’.
Prijs: € 195,-
Inbegrepen in de prijs zijn maaltijden en drankjes. Je zorgt zelf voor je logies en ontbijt.
Lunchen doen we in het huisje.
De avondmaaltijd gebruiken we in een van de naastgelegen restaurants.
Aantal deelnemers: maximaal 5.

Wat logeren betreft, als je lid wordt van ‘Vrienden op de fiets’ – kost € 8,- per jaar – kun je logies en ontbijt in Katwijk vinden voor € 22,50 per nacht. Als je vertelt wat je gaat doen, zullen de meeste gastadressen het geen probleem vinden dat je gaat schrijven en een labyrint lopen, in plaats van wandelen of fietsen.