* Bevrijdend weekend 13-14/6

18 – 19 april 2020   &   13 – 14 juni
Het weekend in april kan niet doorgaan vanwege de corona maatregelen.

Dit weekend leer je methoden om je vrijheid en innerlijke vrede te leren herwinnen. Bedoeling van Een cursus in wonderen is om uiteindelijk vrijheid en innerlijke vrede te ervaren, ongeacht wat er om je heen gebeurt of wat de ander doet.
Dit is een proces van dieper kijken om te komen tot de kern. Samen met een beetje bereidheid zorgt dit ervoor dat je écht nieuwe keuzes kunt maken, keuzes die ruimte geven.

Ik ben zeer enthousiast(!) over wat ik leerde tijdens een weekendworkshop begin december (2019) bij Kirsten Buxton – Cursusleraar en auteur van ‘Ik trouwde een mysticus’. In haar boek gebruikt Kirsten een manier van dagelijks schrijven – journaling genoemd – die haar in contact brengt met de liefdevolle leiding van de innerlijke Gids. Het weekend met Kirsten heeft me zoveel gebracht dat ik dit graag wil uitdragen – met mijn praktische en creatieve aanvullingen.

Schrijven om helderheid te krijgen, los te laten wat niet meer dient en vooral om te leren je te laten leiden door je innerlijke Gids, de Heilige Geest, Spirit!

Praktisch
Datum: zaterdag 18 en zondag 19 april
en/of zaterdag 13 juni en zondag 14 juni

Locatie: Wielseweg 66, 4024 BL Eck en Wiel
Tijd beide dagen van het weekend: 10.30 tot 16.30 uur met een ruime lunchpauze.
Koffie/thee vanaf 10 uur.

Richtprijs: € 80,- inclusief drankjes en vegetarische soep.
Neem zelf je lunch mee.
Je kunt als je wilt de nacht hier in de buurt doorbrengen. Er zijn veel mogelijke plekjes.

Het weekend met Kirsten leerden we methoden die afgewisseld kunnen worden en soms in elkaar overlopen:
* spontaan en langdurig schrijven, afgewisseld met dit alles uit handen geven aan de innerlijke Gids en voelen wat dit met je doet,
* dialoog schrijven met de innerlijke Gids, weer anders dan in KlaarHeden beschreven,
* de lagen van de denkgeest bewust worden en afpellen om bij de kern te komen van wat in de weg zit en dat loslaten.

De lagen van de denkgeest worden besproken in het boek van David Hoffmeister ‘Dit moment is jouw wonder’. Informatie over de lagen is ook te downloaden.
Kirsten gaf echter op zo’n manier uitleg dat ik de lagen van de denkgeest pas écht goed ging begrijpen zodat ik het beter door kan geven.

Het zal duidelijk zijn: we gaan schrijven. Je begint eenvoudig – ook als je denkt dat er niets te schrijven valt! Je krijgt hierbij zeer concrete uitleg en handvatten. Er is alle ruimte voor het stellen van vragen, uiteraard, en om te delen, in de groep en/of in tweetallen.
Aantal deelnemers: minimaal 4. Maximaal 8 à 10.