Zondagcirkel 25/7 Bonnie Bessem

Onderstaande tekst is een uitgetypte channeling door Bonnie Bessem

In deze tijd van de grote omwenteling word je soms getest, door elkaar geschud, en begrijp je het soms niet meer. Een punt waarop je de richting niet meer kunt zien of kunt voelen. Een punt waarop je niet meer weet wat te doen, een punt waarop je niet begrepen wordt en de ander ook niet meer begrijpt. Een punt van stilstaan.
En in deze grote omwenteling worden al onze gedachten van ons persoonlijkheid en ego zichtbaar, uitgespeeld, gematerialiseerd. En is de mensheid zo geneigd om te wijzen naar de ander. Hij doet dit en zij zegt dat. Ik word niet begrepen. Ik begrijp het niet.
En alles hiervan hoort erbij. In het gehele proces en de omwenteling. Want de persoonlijkheid is geneigd te oordelen, te onderscheiden vanuit het gezichtspunt van eerdere ervaringen zonder de werkelijkheid van nu überhaupt nog te kunnen zien. De sluiers van de overtuigingen liggen over de werkelijkheid heen. En iedere keer dat je op het moment komt van niet begrepen te worden en niet te begrijpen, niet gezien en niet gehoord, stilstaan, wees stil.
Voel hoe het oude systeem in jou afbrokkelt waardoor de discrepanties zo duidelijk worden in je dagelijks leven, laat het afbrokkelen, laat het gaan zonder de angst, hou je niet vast aan je mening, aan je waarheid. De Waarheid van de wereld is totaal anders dan jij denkt dat het is. Dat is natuurlijk. Het is de verwarring wanneer de nieuwe wereld zich openbaart maar je dat niet meer volgens je oude denksysteem kunt begrijpen, kunt onderscheiden.
Omarm de verwarring. Hou niet vast aan wat je denkt dat waarheid is, aangezien de nieuwe wereld van binnenuit, van binnenuit jou, wakker wordt. Waardoor ieder gevoel en gedachte van je persoonlijk ik niet meer volstaat in dat waarin je houvast had kun je niet meer aan vasthouden. dus voel je je verward, niet begrepen en geen begrip hebben over, ontvang dat in vreugde en wees stil omdat de nieuwe wereld zich in jou zal openbaren, in jou zal manifesteren dus ook in jou is de weg van het oude naar het nieuwe. Ook in jou is dus de verwarring tussen dat wat je dacht dat waarheid is en wat zich nu in werkelijkheid laat zien. in jou voltrekt de omwenteling, in jou. Van jouw persoonlijkheid naar je ziel, door alle elementen en uitdagingen en inwijdingen heen. Stapje voor stapje. Zonder dat je iets over kunt slaan.
En velen van ons hier zien de omwentelijking in jou, in de verwarring in je denken, je gevoel en je dagelijks leven. Wees stil. En laat de nieuwe wereld in jou geboren worden, in jou en door jou heen naar buiten.
En voel de vreugde van zovelen met je, ook in deze ongeziene wereld als ondersteuning voor de omwenteling. Je doet het niet alleen, maar velen zijn met jou, op zijn en haar eigen wijze. En wij zijn er voor jou om je op die eigen wijze te ondersteunen en licht te geven, zodat het werkelijke als licht in jou geboren wordt en volwassen wordt. Als een stralend licht. Voel onze zegening en de woorden die we tot jou persoonlijk spreken. Wees stil en luister.